Garpenborg´s Dio

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

BÖRJAN PÅ MITT SOMMARLOV!

Av Garpenborg´s Dio - 12 augusti 2010 21:25

           

heej alle sammans :) nu har jag sommarlov, i hela tre veckor, första veckan har vart super bra :) matte husse och jag har bara myst :) o jag har mest varit snygg som vandligt :)  den stiliga Husky tjejen är vilda, hon är jätte snäll o vi leker jätte bra tsm :)

och den lilla kissen är oxå min vän, men de är så svårt att låta bli o jaga dom när dom får fart, men här har vi en trevlig pratstund :)

idag åkte jag hem till farbror hasse och tant Bettan och palle, där ska jag bo nu till nästa söndag, matte och husse åker till spanien imorgon bitti, jag kommer ha de super skoj :) ska få vara med på kräftskiva o allt, de har jag aldrig vart.


massa kramar till alla :)

 
ANNONS
 
Liza & mamma Wita

Liza & mamma Wita

18 augusti 2010 11:40

Hej!

Hoppas ni haft en härlig sommar! Älskar Dio också att bada?
Har ni gjort MH eller är det på G?

Mvh Liza

http://witastaff.blogg.se

Garpenborg´s Dio

22 augusti 2010 13:03

hej :) vi har haft en jätte bra sommar :) de ser ut som ni oxå har haft de när vi tittar in på eran blogg :) vi har inte gjort det än, men de ska vi försöka göra :) Dio älskar o bada:)
massa kramar från oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Garpenborg´s Dio - 2 juni 2011 19:18

      WEEEEIE grattis till mig o alla syskon :) Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft :) massa grattis kramar från mig !! ...

Av Garpenborg´s Dio - 24 april 2011 18:55

                    nu kommer lite nya bilder på våran gris :) han älskar verkligen de här vädret, han har legat ut på balkongen hela dagen o myst i solen på sitt fårskinn :) och badat i ån som rinner igenom här :) och tittat på ankor :...

Av Garpenborg´s Dio - 23 april 2011 23:00

God kväll. Idag har de vart en kalas dag :-) dio har vart i järle hos farmor o farbror aimo. Där har han de kalas bra, massa hästar som man kan pussa på och sköldpaddor, som kanske inte är så leksugna men väldigt intressanta enligt dio :-D men de bäs...

Av Garpenborg´s Dio - 19 april 2011 08:39


   hej alla :) nu är de äntlgen vår :) hoppas vi. dio är världens lyckligaste, han älskar verklingen gräs, både att ligga på och äta :) han hoppar runt som en liten hare när han får vara lös :) idag har han en toppen dag ute i järle hos farm....

Av Garpenborg´s Dio - 7 mars 2011 20:28

                               heej :) nu har jag inte lagt upp bilder på länge, så nu kommer de massa bilder. detta är lite av de som hänt den senate tiden :) de har vart kallt o jag gillar de inte ritkit, så de jag gör alra me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Garpenborg´s Dio med Blogkeen
Följ Garpenborg´s Dio med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se