Garpenborg´s Dio

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

Ljudet av hundtassar på morgonen.

Av Garpenborg´s Dio - 18 oktober 2010 12:17

                 


Finns det nått bättre än att höra små tusstuss tuss ljud på morgonen :) små hundtassar.

idag är vi lediga jag o dio, jätte skönt, vi har gått en super skön promenad på morgonen o nu myser vi bara i soffan, som är en favorit aktivitet.

igår var vi ute o tog lite kort på dio, han älskar verkligen att få springa lös, men en liten olycka inträffade ;) han trillade i vattnet, brevid bryggan i vattnet hade det samlats en mamma löv på ytan o lilla dio trodde man kunde gå där, de slutade i ett dyk, eller mer ett plummmms :P men de gick bra, haha han försökte göra om de senare men då hann vi stoppa honom.

de var en skön söndag som slutade i soffan med grisknorr till dio o film o mys. 
ANNONS
 
Ingen bild

Sigge

20 oktober 2010 14:56

tjena brorsan! ser mysigt ut:-) Klart man tror att det funkar när det ser ut som mark! Jag gillar vatten och skall alltid dit, nu är det lite lurigt när det ligger tunn is ibland så husse säger att jag får lugna mig ett tag...

vi hörs//Sigge

Garpenborg´s Dio

22 oktober 2010 09:53

ja de är inte lätt att veta vad man kan gå på alltid :P
hoppas ni mår bra.
kram från oss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Garpenborg´s Dio - 2 juni 2011 19:18

      WEEEEIE grattis till mig o alla syskon :) Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft :) massa grattis kramar från mig !! ...

Av Garpenborg´s Dio - 24 april 2011 18:55

                    nu kommer lite nya bilder på våran gris :) han älskar verkligen de här vädret, han har legat ut på balkongen hela dagen o myst i solen på sitt fårskinn :) och badat i ån som rinner igenom här :) och tittat på ankor :...

Av Garpenborg´s Dio - 23 april 2011 23:00

God kväll. Idag har de vart en kalas dag :-) dio har vart i järle hos farmor o farbror aimo. Där har han de kalas bra, massa hästar som man kan pussa på och sköldpaddor, som kanske inte är så leksugna men väldigt intressanta enligt dio :-D men de bäs...

Av Garpenborg´s Dio - 19 april 2011 08:39


   hej alla :) nu är de äntlgen vår :) hoppas vi. dio är världens lyckligaste, han älskar verklingen gräs, både att ligga på och äta :) han hoppar runt som en liten hare när han får vara lös :) idag har han en toppen dag ute i järle hos farm....

Av Garpenborg´s Dio - 7 mars 2011 20:28

                               heej :) nu har jag inte lagt upp bilder på länge, så nu kommer de massa bilder. detta är lite av de som hänt den senate tiden :) de har vart kallt o jag gillar de inte ritkit, så de jag gör alra me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Garpenborg´s Dio med Blogkeen
Följ Garpenborg´s Dio med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se