Garpenborg´s Dio

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

VINTER?

Av Garpenborg´s Dio - 24 oktober 2010 20:25

    

JAAAAHOPPPP!! är de så här de ska vara, snö redan? jag gillar de inte, imorse när jag o matte gick för morgon kissen så blev jag tvungen att ha jacka på mig, o de är inte de roligaste jag vet, men de är inte kul o vara blöt häller.

vi har iallfall haft myshelg, massa gos i soffan hemma och hos mormor & forfar.

idag har matte o jag bakat muffins med massa gott i :)

I dag har vi kollat igenom min låda, med alla halsband, selar och kläder, men inget passar jag har blivit stor pojke så vi har gett bort de till en liten kille som heter Allan fransk bulldog som är bäbis fortfarande :) hoppsar de ska passa.


Någon som har tipps på vart man hittar bra kläder till staffar, tycker de är svårt o hitta storlekar, inga "larviga" kläder utan mer ordentliga varma nu till Vintern, våran dio fryser jätte mycke. :)  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Garpenborg´s Dio - 2 juni 2011 19:18

      WEEEEIE grattis till mig o alla syskon :) Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft :) massa grattis kramar från mig !! ...

Av Garpenborg´s Dio - 24 april 2011 18:55

                    nu kommer lite nya bilder på våran gris :) han älskar verkligen de här vädret, han har legat ut på balkongen hela dagen o myst i solen på sitt fårskinn :) och badat i ån som rinner igenom här :) och tittat på ankor :...

Av Garpenborg´s Dio - 23 april 2011 23:00

God kväll. Idag har de vart en kalas dag :-) dio har vart i järle hos farmor o farbror aimo. Där har han de kalas bra, massa hästar som man kan pussa på och sköldpaddor, som kanske inte är så leksugna men väldigt intressanta enligt dio :-D men de bäs...

Av Garpenborg´s Dio - 19 april 2011 08:39


   hej alla :) nu är de äntlgen vår :) hoppas vi. dio är världens lyckligaste, han älskar verklingen gräs, både att ligga på och äta :) han hoppar runt som en liten hare när han får vara lös :) idag har han en toppen dag ute i järle hos farm....

Av Garpenborg´s Dio - 7 mars 2011 20:28

                               heej :) nu har jag inte lagt upp bilder på länge, så nu kommer de massa bilder. detta är lite av de som hänt den senate tiden :) de har vart kallt o jag gillar de inte ritkit, så de jag gör alra me...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Garpenborg´s Dio med Blogkeen
Följ Garpenborg´s Dio med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se