Garpenborg´s Dio

Direktlänk till inlägg 23 april 2011

GLAD PÅSK!

Av Garpenborg´s Dio - 23 april 2011 23:00

God kväll. Idag har de vart en kalas dag :-) dio har vart i järle hos farmor o farbror aimo. Där har han de kalas bra, massa hästar som man kan pussa på och sköldpaddor, som kanske inte är så leksugna men väldigt intressanta enligt dio :-D men de bästa är alla katter, och speciellt kattmamma doris kissebäbisar, dom tar dio hand om som de vore hans egna, han tvättar dom o hjälper doris o hålla koll på dom nr hon går ut o gör sitt. En av dios bästa vänner nala en blandis som är jätte go. Dom va ner till ån o tog sig ett dopp o sprang runt på o busa. Imorse träffa han oxå våran älskade lilla Bosse/Boston. Han är en liten guldklimp. Dio har även haft påskpynt på sig idag, men den bilden får vi ladda upp imorgon :-D nu ligger lille dio helt utslagen efter en hel bra dag. Vi önskar alla en glad PÅSK o hoppas ni oxå haft en super dag i solen.och ett stort grattis till dios syrra esther som blivit mamma till en jätte fin kull :-) kram på er.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Garpenborg´s Dio - 2 juni 2011 19:18

      WEEEEIE grattis till mig o alla syskon :) Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft :) massa grattis kramar från mig !! ...

Av Garpenborg´s Dio - 24 april 2011 18:55

                    nu kommer lite nya bilder på våran gris :) han älskar verkligen de här vädret, han har legat ut på balkongen hela dagen o myst i solen på sitt fårskinn :) och badat i ån som rinner igenom här :) och tittat på ankor :...

Av Garpenborg´s Dio - 19 april 2011 08:39


   hej alla :) nu är de äntlgen vår :) hoppas vi. dio är världens lyckligaste, han älskar verklingen gräs, både att ligga på och äta :) han hoppar runt som en liten hare när han får vara lös :) idag har han en toppen dag ute i järle hos farm....

Av Garpenborg´s Dio - 7 mars 2011 20:28

                               heej :) nu har jag inte lagt upp bilder på länge, så nu kommer de massa bilder. detta är lite av de som hänt den senate tiden :) de har vart kallt o jag gillar de inte ritkit, så de jag gör alra me...

Av Garpenborg´s Dio - 16 december 2010 21:49


   jag är en sån hund som inte gillar kyla, fast de kanske inga staffar gör, får jätte ont i bakbenen o kan inte gå :( stackars mig, tur att jag har ett täcke som är jätte varmt :) idag har det vart bara någon minus ute, så idag har jag sprungit ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Garpenborg´s Dio med Blogkeen
Följ Garpenborg´s Dio med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se